Skoči na vsebino

PODROČJE RAČUNALNIŠTVA, ELEKTROTEHNIKE IN MATEMATIKE

SOVA k sodelovanju vabi inženirje s področja računalništva, elektrotehnike in matematike za delo na tehničnih projektih povezanih z nacionalno varnostjo.


Od vas pričakujemo razumevanje temeljnih konceptov področij, ki vas zanimajo. Skupaj z željo po učenju in samoiniciativnostjo ste sposobni teoretično znanje uporabiti v praksi. Čeprav vam konkretna tehnologija predstavlja zgolj orodje za dosego cilja, so praktične izkušnje dobrodošle.

Nudimo delo na zanimivih in raznolikih projektih ter stabilno okolje, ki omogoča strokovni razvoj.

Delovno razmerje se bo sklenilo za nedoločen čas. Uspešno zaključena visokošolska izobrazba je pogoj za zasedbo delovnega mesta.

Življenjepis (s kontaktno telefonsko številko) in izpolnjeno vlogo stisnite v ZIP datoteko (v primeru težav pri izpolnjevanju uporabite vlogo na tej povezavi). Slednjo zašifrirajte (brez podpisovanja) po OpenPGP standardu. Pri tem uporabite javni ključ z ID vrednostjo 0xF48FB5FC in prstnim odtisom 5851 C6DE 1AB6 EB3A B95B  CD4B EC19 A810 F48F B5FC, ki ga najdete na poljubnem strežniku PGP ključev (npr. "pgp.mit.edu"). Tako šifrirano datoteko pošljite kot priponko na gp.sova(at)gov.si.


Nazaj na Zaposlovanje